Gevelreiniging

Het uiterlijk van uw pand in optimale staat houden of het in de eerste instantie in optimale staat brengen vereist gespecialiseerde middelen en methodes.
Met moderne gevelreiniging apparatuur is Clean & More in staat muren, daken, gevels, damwandprofiel en kunststof oppervlakken op een deskundige wijze te reinigen.
Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om alles wat vuil en verweerd is weer als nieuw te maken. Oude, beschilderde, biologisch aangetaste muren of gevels met kalkuitslag, kunnen wij weer in optimale staat herstellen.

Wanneer uw gevel compleet gereinigd is, kunnen wij deze tevens voor u impregneren zodat uw gevel voor een zeer lange periode beschermd is tegen verschillende weersinvloeden en atmosferische vervuiling.

Anti graffiti

Graffiti en bekladding zijn meer dan alleen een zichtbaar en in het oog springend probleem. Schade aan beton en gevels door het verlies van hydrofobe eigenschappen is onzichtbaar, maar betekent een bedreiging voor de waarde van uw onroerende goederen.

Clean & More biedt een compleet programma voor reiniging, bescherming en onderhoud. Zo bent u verzekerd van een totale bescherming tegen graffiti.

Wij leveren:

Onze ervaring leert dat hoe sneller een graffiti weer verwijderd wordt, des te kleiner de kans dat hetzelfde oppervlak weer beklad wordt.

Rotec® wervelreiningssysteem.

Als één van de eerste bedrijven in Nederland bieden wij de methode van gevelrenovatie aan door middel van het Rotec wervelreiningssysteem.
Deze reinigingstechniek ontziet de ondergrond zonder verlies aan reinigingsgraad. Door de juiste combinatie van water, lucht, straalmiddel en werkdruk op het systeem, instelbaar van 0,1 tot 10 bar, zijn alle oppervlaken te renoveren.
Wat in de praktijk aangetoond werd bij de Rijksdag in Berlijn, kan in op alle bouwwerken met verschillende ondergronden, zoals natuursteen, kunststof, baksteen, pleisterwerk, beton, hout en staal toegepast worden.
Korstvorming, vergroening, roest, graffiti en uitbloeiingen, kunnen probleemloos verwijderd worden zonder dat de ondergrond wordt aangetast.
Dit is mogelijk doordat de speciale rotatie werveltechniek voor een soort van tangentieel schuureffect zorgt. Dat betekent dat het mengsel water, lucht en straalmiddel via een "roterende" nozzel op de ondergrond terechtkomt, hierbij ontstaat geen frontale botsing, doch een relatief vlak schuureffect, waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om op historische gebouwen de patinalaag te behouden.
Daarbij is door minimaal gebruik van straalmiddel en water de belasting op het milieu minimaal.
Rotec wervelreiningssysteem kan worden toegepast op gevelsteen en beton, maar ook op hout, keramische tegels, glas, staal enzovoort.
De verbeterde reinigingsmethode leidt tot grotere rendementen oftewel meer vierkante meters per uur. De te reinigen ondergrond wordt niet meer door en door nat waardoor nabehandeling zoals bijvoorbeeld impregneren vaak dezelfde dag nog kan worden uitgevoerd.
Alle parameters zijn met de Rotec Wervelstraaltechniek straalunit traploos te regelen, zodat de toepassing afgestemd kan worden op de situatie ter plaatse.
Graag geven wij u een demonstratie van de werking, reinigingsgraad en intensiteit van het Rotec wervelreiningssysteem.