Glasbewassing

Clean & More heeft dť oplossing voor kwalitatief hoogwaardig en toch voordelige glasbewassing van vensterglas aan de buitenzijde. Osmose reiniging. Moeiteloos kunnen vanaf de grond ramen en kozijnen inclusief de vensterbank zelfs tot de 3e en 4e verdieping grondig gereinigd worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor de binnenzijde van een pand is traditionele glasbewassing met inwasser en raamtrekker nog steeds de meest efficiŽnte oplossing. Sommige oppervlakken vragen echter speciale aandacht. Op scheidingsglas, plexiglas, spiegels en glas in lood geeft traditionele glasbewassing soms niet het gewenste resultaat of is gewoonweg niet mogelijk.

Reinigen met een glasreiniger geeft een kortdurend schoon resultaat, maar maakt het oppervlak vet en statisch waardoor snelle herbevuiling optreed. Hiervoor heeft Clean & More ook een unieke oplossing. Bewassing met behulp van de Indoor Clean Pole. Zonder zeep en zonder raamwisser ook aan de binnenzijde een streeploos schoon resultaat.

Omdat er geen zeepsop wordt gebruikt is er ook geen risico op druppels water die op tere oppervlakken vallen. Hierdoor is de methode van de Indoor Clean Pole zeer geschikt voor glasbewassing in ruimten waar u liever geen kans op vallende druppels vies water hebt en toch een streeploos schoon resultaat wilt realiseren.

Door een periodiek glasbewassingscontract verzekert u zich van een helder uitzicht.