Overige diensten

Totaalaannemer

Clean & More onderscheidt zich door een opvallend klantgerichte manier van werken.
De totaalaannemer-formule is hier een voorbeeld van.
Gemotiveerde vaklieden, Ambachtelijk van instelling, met veel kennis van materialen en uiteraard uitgerust met de modernste gereedschappen, samengebonden in een kleine flexibele organisatie aangestuurd door één aanspreekpunt zodat snel op wijzigingen kan worden ingesprongen.
Korte lijnen en snelle duidelijke antwoorden op alle vragen van opdrachtgevers. Optimale betrokkenheid bij ieder schoonmaakproject.
Compleet, op maat, en met maar één doel voor ogen: een tevreden opdrachtgever.

Totaal schoonmaak particulieren

Voor de particuliere sector leveren wij onderhoudscontracten. Schoonmaakwerkzaamheden die om de paar maanden terugkomen en waar u zelf geen zin in heeft om te doen of de apparatuur niet voor heeft.
Hierbij kunt u denken aan, het reinigen van dakgoten en (platte) hemelwaterafvoer ontstoppen, hoge druk reinigen van het terras, waxen van kunststof kozijnen en gevelbeplating en alle denkbare reinigings/- en onderhoudswerkzaamheden.
Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een nette leefomgeving. Eén of twee keer per jaar komen wij langs en verzorgen de afgesproken werkzaamheden.

Klein onderhoud

Het is hinderlijk als een buitenlamp kapot is, of een hek niet goed sluit.
Een kleine klus, maar je hebt er wel net het juiste gereedschap voor nodig èn natuurlijk tijd en kennis.
Als extra service bij onze projectcleaning of totaalschoonmaak leveren wij de mogelijkheid van het laten uitvoeren van dit klein onderhoud.
Daarnaast ruimen wij altijd de rommel die een klus geeft op.

Ongediertebestrijding

Ongewenste diersoorten en organismen vormen vaak een regelrechte bedreiging. In vele gevallen bezorgen ze overlast, bedreigen de gezondheid, bederven producten en veroorzaken vaak ernstige schade aan zowel gebouwen als materialen.
Door een veelal razendsnelle voortplanting is een snelle en doeltreffende aanpak van het ongedierte probleem dan ook bittere noodzaak.
In samenwerking met een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf biedt Clean & More u de oplossing voor een professionele aanpak en bestrijding van uw ongedierteplaag.
Uw voordeel; één aanspreekpunt voor de op elkaar aansluitende diensten van bijvoorbeeld gevelreiniging, insectenbestrijding en glasbewassing. Dit alles uiteraard gecombineerd met een goede service, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs.