Specialistische Reiniging

Specialistische reiniging zorgt voor een schone industriële omgeving. Exceptionele vervuiling wordt met de beste technieken en met gebruikmaking van de nieuwste materialen vakkundig en grondig verwijderd.

U kunt bijvoorbeeld denken aan het reinigen en ontstoffen van leidingen, schoonmaken van spanten en magazijnstellingen of het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines.
Maar ook het opruimen van niet-alledaagse vervuiling. Clean & More is een vakspecialist op het gebied van dieptereiniging.

Dieptereiniging zorgt voor het wegnemen van opgehoopte vervuiling en vervuiling op moeilijk bereikbare plaatsen.
Door een realistische voorstelling van het te behalen resultaat gebaseerd op onze ruime ervaring en nauw overleg met de opdrachtgever is het schoonmaakresultaat altijd verbluffend.

Oiltankcleaning

Reinigingstechnieken voor opslagtanks

Voor het reinigen van opslagtanks bestaan vele traditionele methoden zoals hogedrukreiniging, grit-stralen, chemisch reinigen en reinigen met de hand. Als gevolg van toegebrachte oppervlakteschade, milieu-belasting en de hoge bedragen van manuren en machinekosten die hiermee gepaard gaan, worden deze technieken steeds minder toegepast.

Schoonmaakbedrijf Clean & More heeft nu echter een unieke oplossing voor de reiniging van opslagtanks en leidingwerk: Telescoop Osmose Reiniging®.

Deze kostenbesparende en innovatieve methode is een revolutionaire oplossing voor het onderhouden van opslagtanks.

Moeiteloos wordt vanaf de grond de tankwand grondig gereinigd.
De kosten van onderhoud worden hierdoor drastisch gereduceerd. Daarbij wordt atmosferische en biologische vervuiling verwijderd, zónder dat de ondergrond wordt beschadigd.
Schade aan de opslagtank als gevolg van het reinigen met bijvoorbeeld hogedruk is hiermee verleden tijd. Door na het reinigen het oppervlak te behandelen met een biocide, ontstaat een schoon reinigingsresultaat dat gemiddeld twee jaar stand houdt.

Het unieke van Telescoop Osmose Reiniging is dat de reinigingswerkzaamheden zonder hoogwerker, steiger of ladder worden uitgevoerd. Hierdoor wordt gegarandeerd 100% van het tankoppervlak schadevrij gereinigd.

Voordelen van Telescoop Osmose Reiniging®:
  1. 100 - 200 % grotere prestatie in vergelijking met conventionele reinigingsmethoden
  2. Minimale milieubelasting
  3. Telescoop Osmose Reiniging® ontziet de te reinigen ondergrond, dus geen schade meer als gevolg van reinigen met bijvoorbeeld hogedruk
  4. Gegarandeerd 100 % schoon oppervlak
  5. Maximaal schoon resultaat tot twee jaar na reiniging tegen minimale kosten
  6. Vooraf te budgetteren onderhoudskosten per opslagtank.
Behandelmethode: