Telescoop Osmose Reiniging

Schoonmaken zonder hoogwerker, steiger of ladder !

Door steeds grotere beperkingen voor het gebruik van ladders bij glasbewassing is gezocht naar een alternatief. Hoogwerkers en steigers bieden natuurlijk mogelijkheden, maar zijn duur, weinig productief en kunnen lang niet overal komen door afmetingen en het gewicht.

Clean & More heeft nu echter een unieke oplossing voor alle schoonmaakwerkzaamheden van gladde oppervlakken. Osmose reiniging. Moeiteloos kunnen vanaf de grond ramen, kozijnen, gevelbeplating, reclameborden en dakranden zelfs tot de 3e en 4e verdieping grondig gereinigd worden.

De werkzaamheden worden volledig uitgevoerd conform de voorschriften van de ARBO wet en het ladderbesluit (wat werken op een ladder vrijwel onmogelijk maakt).

Puur water voor een streeploos oppervlak

We kennen water als H2O. Ieder watermolecuul bestaat uit een atoom zuurstof en twee atomen waterstof en vormt zo puur water.
In water zijn echter vaak veel zouten, kalk en mineralen opgelost. Kijk maar eens naar uw ramen na een flinke regenbui.
Het water verdampt, wat achterblijft als vieze aanslag zijn de opgeloste delen.
Door het kraanwater via een osmose installatie te ontdoen van deze opgeloste verontreiniging krijg je puur water.
Wanneer puur water over een oppervlak vloeit lossen dus alle mogelijke vervuilingen op en laat het een streeploos oppervlak na.
Clean & More produceert puur water, zogenaamd osmose water, in eigen beheer.
Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit waarborgen en bent u altijd verzekerd van een uitstekend resultaat.

Voordelen

Bel nu voor een gratis demonstratie en vrijblijvende offerte van deze unieke en kostenbesparende reinigingsmethode! 06-20 58 20 20